graphiccare.dk
Del

Hvor priviligeret er det dog ikke, at sidde lige der hvor regnbuen ender … ;-)


Jeg glæder mig i denne tid!

Fra november – faktisk nu – sidder jeg I Vestjyllands nye, store, specielle og spændende innovationscenter i et velindrettet og smukt, åbent kontormiljø sammen med andre solo-selvstændige virksomheder.

Rundt omkring mig arbejdes med alt fra svejsecertificering til handel med bitcoins over businesstyling og oversættervirksomhed ...

- og altså nu også grafisk design og layout!

Herfra skulle det gerne kunne mærkes, hvordan de positive og inspirerende omgivelser virker gunstigt ind på mit kreative arbejde med at lave gode og innovative løsninger på grafiske opgaver for dig, som har brug for det.

Som en del af huset her, kan jeg invitere dig til at holde møde med mig i moderne og venlige lokaler. Så hvorfor ikke booke en aftale hos mig og få en rundvisning på centeret “Innovest” – og en kop kaffe med lidt til ? 

Husk, hvis du får brug for min adresse, så er den nye:

Graphic Care
v. Anna-Marie Møller
Ånumvej 28
6900 Skjern

Telefonnummeret er uændret:

20 93 81 47


Få del I tips og viden

Engang imellem udgiver jeg et nyhedsbrev, hvor jeg deler ud af min viden om design, layout og medier. Det er ikke alenlange historier, men korte og praktiske dryp af, hvad jeg tænker, du kunne have lidt gavn af at vide. 

Skulle du ikke lige prøve det?