Tak, fordi du vil svare på mine spørgsmål om hvad din oplevelse har været af at benytte mig som grafiker til den grafiske del af dit markedføringsmateriale.

Når du har svaret og trykket på "Send", skriver jeg svarene sammen i en samlet tekst og mailer den tilbage til dig, så du kan godkende den. Den godkende tekst vil jeg gerne bruge på min hjemmeside i en rubrik sammen med andre kundeudsagn. Jeg lægger ikke noget ud på min hjemmeside, som du ikke har godkendt. 

Tak, igen for din respons. Det er en stor hjælp for mig.

Fortsat god dag! Kærlig Hilsen Anna-Marie 

Hvilken opgave har du fået løst af Anna-Marie/ Graphic Care?
Hvad betød det for dig/din virksomhed at du fik løst denne opgave?
Hvordan vil du beskrive serviceniveauet?
Hvordan var du tilfreds med resultatet
Kunne du finde på at anbefale Anna-Marie/Graphic Care til andre, der har brug for hjælp til det grafiske?
Andet, du har lyst til at kommentere på ...