Hvor priviligeret er det dog ikke, at sidde lige der hvor regnbuen ender …

Siden november 2017 har jeg haft til huse i Ringkøbing-Skjern Kommunes nye, spændende innovationscenter i et velindrettet og smukt, åbent kontormiljø sammen med andre solo-selvstændige virksomheder. 

Rundt omkring mig arbejdes med alt fra konstruering af transportbåndsystemer til salg af bredbåndsløsninger over iværksætterrådgivning og oversættervirksomhed ...

- og grafisk design og layout!

Herfra skulle det gerne kunne mærkes, hvordan de positive og inspirerende omgivelser virker gunstigt ind på mit kreative arbejde med at lave gode og innovative løsninger på grafiske opgaver for dig, som har brug for det.

Som en del af huset her, kan jeg invitere dig til at holde møde med mig i moderne og venlige lokaler. Så hvorfor ikke booke en aftale hos mig og få en rundvisning på centeret “Innovest” – og en kop kaffe og en snak. 

Book en kop kaffe og en snak! 

Har du lyst til at snakke om din opgave? 

Ring til mig på telefon 20 93 81 47 – eller skriv til am@graphiccare.dk